The Lock

Greenford, London
Our brief was to create a playful, contemporary and functional interior for residents. Dividing the space in to three key zones, a unique concierge, seating area and co-working space were created using a variety of bespoke joinery and artwork commissions .

Other Projects

A ground floor concierge located within the Gehry building at phase three of the Battersea Power Station development

Wiltshire House

Battersea, London
An award winning marketing suite located in London's landmark development, Battersea Power Station

Battersea Power Station

Battersea, London
56th floor 'Quay Club' with residents bar, private dining room, screening room and roof terrace in the heart of Canary Wharf

South Quay Plaza

Canary Wharf, London
An urban design for a ground floor concierge area located in the trendy neighbourhood of Hackney Wick, East London

Stone Studios

Hackney Wick, London