Stone Studios

Hackney Wick, London
Our brief was to create an interior to reflect the unapologetically urban surroundings of Hackney Wick. With creative influences and bold statements in abundance, a variety of recycled materials and designer fabrics were used to deliver a one of a kind concierge area.

Other Projects

A residents lobby and concierge located within Switch House West, phase two at Battersea Power Station

Battersea Power Station

Battersea, London
A ground floor concierge located within the Gehry building at phase three of the Battersea Power Station development

Wiltshire House

Battersea, London
The concierge area located within the first phase of the multi-award winning new homes development, South Quay Plaza

Hampton Tower

Canary Wharf, London
A large, open plan marketing suite located in the prestigious village of Sunninghill in Ascot, Berkshire

Sunninghill Square

Ascot, Berkshire